KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
A Volvo agresszív fejtőkanalai - egy vágással a többi felett

A Volvo Construction Equipment agresszív fejtőkanalait úgy alakították ki, hogy a Volvo kotrók teljes körében növeljék a termelékenységet és teljesítményt - különösen a Steelwrist® szimmetrikus gyorscsatlakozóval és a Steelwrist® forgatóval kombinálva.

A Volvo Construction Equipment (Volvo CE) új agresszív fejtőkanalait az egyes Volvo kotró modellek integrált részeként tervezték, ami precíz vezérlést és kiváló termelékenységet jelent. A kanáltól a gyorscsatlakozóig, forgatótól a hidraulikáig és gyárilag beszerelt vezérlőrendszerig mindent úgy terveztek meg, hogy illeszkedjen. A Volvo minden szereléket leszállít és támogat. A többi Volvo CE szerelékhez hasonlóan a nagy szilárdságú acélból készült agresszív fejtőkanalak is erősek és kopásállóak, és úgy lettek kialakítva, hogy maximális teljesítményt és termelékenységet érjenek el. A progresszív hatósugár megkönnyíti az ásást, és kis ellenállást biztosít, ami növeli a termelékenységet. A lapos felső rész segíti a szakítóerő megőrzését, a hosszú padlózat pedig biztosítja, hogy a kanalat könnyen meg lehessen tölteni; ezzel javítva az üzemanyag hatékonyságot.

A kanálnak nem csak teste áll ellen a nagy erőknek és extrém stressznek, de a fogai is. A fog és az adapter közti tökéletes illeszkedés ellenállóerőt és kopásállóságot eredményez, ami hosszabb csereidőközöket, a gépüzemórák növelését és az alkatrészekre és szervizelésre költött kiadások csökkenését jelenti. Amikor a fogakat esetleg cserélni kell, a Volvo szabadalmaztatott függőleges záróeszközzel ellátott, kipróbált fogrendszere (Tooth System) gyors és könnyű be- és kiszerelést biztosít. A kanál hosszú és hasznos élettartamának további védelmére a Volvo CE gazdaságosan cserélhető alkatrészek széles választékát kínálja, beleértve az oldalsó és sarok védőborításokat, adaptereket és szegmenseket.

A tökéletes páros

A Volvo az egyetlen gyártó, aki kerekes és lánctalpas kotróihoz gyárilag felszerelt forgatót kínál. A Volvóhoz illeszkedő vezérlőrendszer kiváló minőséget biztosít, és teljes körű alkatrész- és garanciatámogatást élvez. Az első csapos biztosítás technológia, a biztonságos - és lecsatlakoztatás garantálása érdekében, meggátolja a kanál leesését, még akkor is, ha nincs teljesen rögzítve. Ha a kanál megfelelő helyzetben van, a kényszerzárás jelzőrendszer zölden világít. Ha forgató van csatlakoztatva, egy gyárilag beépített vezérlőrendszer megakadályozza, hogy a gyorscsatlakozó kinyíljon, ami biztosítja a kezelő és a munkaterületen dolgozó többi ember nyugalmát. Az optimális szilárdság és tartósság érdekében, a kanálhoz hasonlóan, a gyorscsatlakozó is nagy húzószilárdságú acélból készült. Ráadásul, a gyorscsatlakozó, hogy ellen tudjon állni a forgató használatakor fellépő megnövekedett erőnek, tömör öntvény, így nincs gyenge pont a csatlakozásoknál és hegesztéseknél. Legyen szó kotrásról, egyengetésről vagy árokásásról, az agresszív fejtőkanállal, gyorscsatlakozóval és Steelwrist® forgatóval felszerelt Volvo kotró mindig felnő a feladathoz. Az új kotrókhoz való agresszív fejtőkanalak az EMEA északi és nyugati régiójában lesznek kaphatók.

forrás: www.volvoce.hu

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON