KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
FuelSense® – akár 20%-os üzemanyag megtakarítás érhető el

FuelSense®akár 20%-os üzemanyag megtakarítás érhető el

Észak-Amerikában a Freightliner lesz az első járműgyár, amely FuelSense csomaggal látja el közepes teherbírású járműveit. A cég ezzel támogatja vásárlóit abban, hogy flotta-szinten a legjobb üzemanyag-megtakarítást és termelékenységet érjék el.

Az Allison Transmission új, az üzemanyag-hatékonyságot akár 20 százalékkal javító csomag bevezetését jelentette be Indianapolisban az NTEA (Munkagép Iparág Egyesülete) Munkagép Konferenciáján. A FuelSense® műszaki megoldásai automatikusan igazodnak a váltási módozatokhoz és a nyomatékhoz, ezzel maximalizálva a sebességváltó hatékonyságát, mely függ a szállított rakománytól, az út emelkedésétől és az terhelési ciklustól. Mindeközben nem kell feláldozni azokat az Allisontól már megszokott előnyös tulajdonságokat –, mint a kiváló teljesítmény és a Continuous Power TechnologyTM (folyamatos erőátvitel a hajtott kerekekre) – melyekhez a flották már hozzászokhattak. „Az üzemanyag árak nagyjából megduplázódtak a 2000-es évek közepe óta, a flottatulajdonosok pedig igazi megoldásokat várnak”mondta Michael Headly, az Allison Transmission globális marketingért felelős alelnöke. „Világos üzemanyag megtakarítást akarnak anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a teljesítmény és termelékenység vonatkozásában. A FuelSense-el az Allison mindkét területen a legjobbat kínálja.”

A FuelSense csomag részei:

  • 5. generációs okos-vezérlés, gyorsítási management és egy precíziós dőlésszög-mérő
  • EcoCal váltás-technológia, ami a motor fordulatszámát folyamatosan a leghatékonyabb szinten tartja
  • Dinamikus Váltás-érzékelés, mely automatikusan érzékeli, ha a motort alacsony fordulatszámú módozatba lehet kapcsolni
  • Álló helyzetben üresbe kapcsolás, ezzel üzemanyagot takarít meg és csökkenti a káros anyag kibocsátást, amíg a jármű egyhelyben áll

forrás: www.alarconyharris.com

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON