KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Eurotrade Kft. – Az építőipar szolgálatában

Eurotrade Kft. – Az építőipar szolgálatában

 

Az Eurotrade Kft. Magyarország legrégebbi járműimportőri/járműkereskedelmi vállalkozása, amelynek portfóliójában kiemelt helyen szerepelnek az építőiparban használatos nehézjárművek. Az elmúlt több mint 25 évben több ezer értékesített új jármű és elégedett ügyfelek sokasága jelzi azt a tényt, hogy az Eurotrade Kft. a hazai nehézjárművek piacának meghatározó szereplője. Az építőipar 2018. évi további szárnyalására készülve ajánljuk régi és új partnereink figyelmébe építőipari járműveinket, gépeinket.

Szücs Attila – ügyvezető

 

Iveco-val az építőiparban

 

A statisztikák szerint a magyarországi építőipari felhasználás során az IVECO TRAKKER a legnépszerűbb billenőplatós jármű. A TRAKKER népszerűségét a masszívságának, robosztusságának, strapabíró szerkezetének és kiváló ár-érték arányának köszönheti. A modern stílusú jármű alacsony üzemelési költségszintje hozzájárul a kiváló ár-érték arányhoz, miközben a legújabb technológiáknak köszönhetően minden egyes eleme a munkavégzésre, extrém igénybevételre lett tervezve.

 

Az IVECO 2017-ben hozta piacra a legújabb típuscsaládját az IVECO X-WAY-t, amit a kevésbé extrém építőipari felhasználásra fejlesztett ki.  Az alacsony saját tömeggel rendelkező, de az építőipari elvárásoknak maximálisan megfelelő nyerges vonatók, mixerek és billenőplatós járművek széles típusválasztékét kínálja a gyártó.

Kiváló példa az X-WAY sorozat előnyeire a 4 tengelyes 9 m3-es Mixer felépítménnyel szerelt IVECO, melynek saját tömege 12 200 kg, ami lényegesen kedvezőbb, mint amit a versenytársak kínálnak.

A billenőplatós felépítmények tekintetében az Eurotrade Kft. a kiváló minőségű VS-Mont HARDOX acél platóit kínálja hátrabillenős kivitelben. Három oldalra billenthető felépítmények tekintetében pedig a Molcik márkájú strapabíró felépítmények bizonyították használhatóságukat.

 

Az IVECO STRALIS nyergesvontatók is a különféle elvárásokhoz igazodva szintén rendkívül széles termékskálán érhetők el. A 6500 kg saját tömegű SL (Super Light) modellektől az erősített alvázas RR illetve a végáttétellel szerelt HR modellekig számos termék hivatott az építőipari igények kielégítésére.

 

Wielton billencsek

Európa harmadik legnagyobb pótkocsigyártójának termékei egyre népszerűbbek a magyar cégek körében, főként a garanciális feltételek és a kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően. A Wielton márka termékkínálatában jelentős szerepet játszanak a billenőplatós félpótkocsik, amelyekből egyre többet látni az utakon, építési területeken. Legfontosabb jellemzőik az alacsony önsúly, strapabíró szerkezet, erősített alváz és modern formatervezés. A Wielton kínálatában az acél billencsek 26m3-től 34m3-ig érhetők el, hasáb és félcső kialakításban. Az alumínium félpótkocsik 23m3-től 64m3-ig rendelhetőek. Az egyes félpótkocsik felszereltsége a vevők igényei és elvárásai szerint alakíthatóak. A Wielton félpótkocsik kizárólagos importőre az Eurotrade Kft., amely az elmúlt időszakban jelentősen növelte a Wielton ismertségét a hazai piacon.

 

A limitált szériás Tatra Präsident

 

A Tatra márkájú teherautók nem ismeretlenek az építőiparban dolgozók számára. 2017-ben azonban a Tatra teherautó gyártás 120. évfordulójára a gyár igazi „csajozós” billencset rakott össze igazán exkluzív megjelenéssel és a márkától megszokott robosztussággal. A Tatra Phoenix Präsident első szembetűnő jellemzője a kettős bordó – fekete metál fényezés. Mindezt tetézi az arany színű Präsident felirat, amely exkluzív megjelenést kölcsönöz a járműnek. A fülke belsejében a fa hatású műszerfal borítás a régi időket idézi, amikor még a járművekben a legtöbbet alkalmazott alapanyag a fa volt. A lovaskocsik idejében csak a felső elit járhatott luxus kivitelű hintókkal melynek életérzését a Präsident bőr-szövet borítású belseje hűen tükrözi. A luxus kivitel ellenére a jármű tökéletesen alkalmas közúti és nehéz terepi szállítmányozási feladatokra egyaránt.

A Tatra Präsident egyediségét tovább fokozza a járművekhez járó limitált szériás, sorszámozott fém karóra, amely a tulajdonosok büszkesége lehet.

Néhány jellemző a speciális modellről:

-        Paccar motorral szerelt 291 kW-tól egészen 375kW-ig

-        Manuális EcoSplit vagy automatizált AS Tronik váltó

-        Az összes hajtásképlettel rendelhető, úgy mint 4x4, 6x6 és 8x8

-        Megvásárolható nappali és hálófülkés kivitelben is

-       Luxus kivitelű belső tér, fa hatású műszerfal, bőr-szöveg kombinációjú ülés és bőr borítású kormánykerék, kihangosítóval szerelt autórádió és manuális klíma

-        A fülke színe metál fényű bordó, csillogó fekete és arany kiegészítőkkel

-        3 év  teljes körű garancia

 

Az Eurotrade Kft. 20 éve látja a Tatra teherjárművek vezérképviselete Magyarországon. Az évfordulóra való tekintettel a TATRA most rendkívül kedvező áron kínálja termékeit a magyar piacon. Rendelkezésre áll egy 8x6-os kerékképletű TATRA demó teherautó mellyel az Eurotrade Kft. lehetőséget biztosít az érdeklődőknek arra, hogy meggyőződjenek a jármű rendkívüli terepjáró képességeiről.

 

 

www.eurotrade.hu

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON