KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Cangini: magas minőségű olasz gyártás

A Sarsinában, Olaszországban székelő Cangini vállalat filozófiája a következő három szóval foglalható össze: technológia, innováció, nemzetköziesítés. A 80-as évek elejétől a csoport a földmunkagépre helyezte a hangsúlyt, tette ezt innovatív megoldásokat alkalmazva. Az újítások eredményeképp a Cangini az olasz piac vitathatatlanul vezetô szereplőjévé vált, és az európai piac meghatározó nagyjává nőtte ki magát. A cég számos új berendezéssel bővítette termékkínálatát, többek között a zöldövezet karbantartás és az útkarbantartás berendezéseivel, továbbá bontó- és újrahasznosítást végző gépekkel.

A Cangini a kezdetektől a minőség, illetve a teljesítmény, hatékonyság és költségoptimalizáció kombinációjának elvéhez. A Cangini a világ számos szegletébe eljutAusztráliától Oroszországig, Brazíliától Dél-Afrikáig jelen van. A vállalat résztvesz megannyi nemzetközi kiállításonahol egyúttal kiállítja gépeit és megosztja híreit –, köztük az elkövetkezendô CTT Moszkván is (2013. június 4–8.). A vásáron az érdeklôdôk az 1-es számú csarnokban, a 320-as standon tekinthetik meg az olasz cég termékeit. Hírbôl nincs hiány: a klasszikus termékek újragondolása, az anyagok minôségének emelkedése, az új megoldások kifejlesztése a gépek teljesítményének növelése érdekében, mind a K+F tevékenységnek köszönhetô fejlemények.  A kiállított gépek között megtalálhatók lesznek az útkarbantartó berendezések különbözô típusai: a sarokseprôgép leginkább az olyan felületek megtisztítására használatos, amelyeken nem szükséges a

külön gyûjtôtartály. Az eszköz különösképp alkalmas a hó eltakarítására nyitott területekrôl és útfelületekrôl; csatlakoztatható csúszókományzású- és homlokrakodókhoz, kotrórakodókhoz és teleszkópos anyagmozgatókhoz egyaránt. A hótolólap csúszórkományzású rakodókhoz, targoncákhoz és kisebb traktorokhoz is illeszthetô. Sajátossága az ütközésgátló hidraulikus rendszer, a hidraulikája ±30-os, az útfelülethez pedig ±10-ban önterülô. A rendszer részei: rugó visszahúzás, támasztótalpak, hidraulikus kivezetések. A földmunkagépek közül a Cangini bemutatja forgatható mélyrakodókanalaitcsúszórkormányzású rakodók és mezőgazdasági traktorok részére, melyek a következôkkel felszereltek: mozgatható keret, standard hidraulikus blokkoló rendszer, független hidraulikus letalpalók, mozgásáramlást elôsegítô szelepek. A felsoroltakon túl bemutatják a kétirányú hidraulikus fúrót, melyet váltó rendszerrel és epiciklikus fordulatszám csökkentéssel láttak el, de része egy dupla billenésű csatlakozó is. Az acél ház befedi a szûkítôidomot, így megvédi az ütésektôl. Az eszközt forgókotrókhoz, csúszórkormányzású rakodókhoz, homlokrakodókhoz, kotrórakodókhoz, teleszkópos anyagmozgatókhoz, valamint mezôgazdasági traktorokhoz használhatják. A CTT Moszkván bemutatkozik a Cangini által oldalsó és középsô kirakodási funkciókkal ellátott keverôkanál is. A megoldáshoz egy többlépcsős nyomáscsökkentő váltó is tartozik, amely a hagyományos láncátviteles megoldással ellentétben nem igényel folyamatos karbantartást. A keresztnyomású szelepek és az áramlás-csökkentők használata hatékonyságot és megbízhatóságot biztosítanak a legzordabb munkakörülmények között is. A keverőkanalat HB400-as lapátokkal szerelték fel, melyek segítik a működtetés folyamatát. A Cangini bemutatja raklapvilláját is, mely csúszórkormányzású rakodókhoz, kotrórakodókhoz és teleszkópos anyagmozgatókhoz is illeszthető. A raklapvilla egy rakomány eldôlés-gátló biztonsági rendszerrel ellátott. A kotrógépes verzióban a rakodó részébe is beépíthető ez a megoldás, így lehetővé téve a rakományok kezelését olyan helyeken, amelyeket egyébként más géppel nehezen lehetne elérni.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON