KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Bemutatjuk a ZANON gépeit

Az 1964-ben alapított ZANON mára már több mint 50 országban van jelen és több mint 50.000 gépet gyárt évente. Magas színvonalú, komplett gépsorokat kínálnak farmok és kertészetek számára. Az innovatív ötletekben gazdag ZANON termékek megfelelnek a mai kor műszaki követelményeinek, túlszárnyalva azokat. A gyár célja, hogy kiváló minőségű mezőgazdasági és kertészeti gépei folyamatos fejlesztése mellett, nagy hangsúly fektessen a szerviz háttér és alkatrész ellátás kialakítására az értékesítési csatornáin keresztül. Ezért kézenfekvő lehetőség volt számukra, hogy 2013 -tól termékeik Magyarországi képviseletét a Verbis Kft. lássa el. Cégünk bemutatótermében megtekinthetők a Zanon apríték- készítő gépei traktorra szerelhető és benzines Honda motorral szerelt típusai is, a hobby mérettől a professzionális teljesítményig.

Géppark

Kertészeti szektor:
Fűnyírók, gyepszellőztetők, kisgépre, kerti-traktorra szerelhető dobos kaszák, szárzúzók, mulcsozók, venyige aprítók, rézsü-kaszák és sorköz tisztítók széles választékát kínálják elérhető árakon. Kertészek számára kifejlesztett pneumatikus szerszámok közül a kompresszorhoz csatlakoztatható metszőollók széles skálája is rendelhető.

Farmgépesítés szektor:
Traktor mellső és hátsó három pont felfüggesztésére szerelhetô dobos kaszák, szárzúzók, bozót-aprírtók, rézsü-kaszák állnak a gazdák rendelkezésére.

Erdészeti és kommunális szektor:
A hobby kiviteltől a professzionális szintig rendelhetőek a vertikális és horizontális hasító gépek elektromos, benzinmotoros és traktoros
TLT meghajtású kivitelekben. Szintén széles palettát vonultat fel a Zanon az apríték készítő gépek területén. A hobby, kertészeti, kommunális és erdészeti célokra kifejlesztett típusok között megtalálhatóak az elektromos, benzin motoros (HONDA), traktoros TLT hajtású, hidraulikus aprítékoló gépek. A gépértékesítésen túl a ZANON által kínált gépekhez a Verbis Kft biztosítja a szervíz hátteret, a folyamatos, gyors alkatrészellátást és a mûszaki információs tudásbázist.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON