KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
15 éve a minőségi gép- és alkatrész kereskedelem élvonalában

A Verbis Kft. immár 15 éve kínál minőségi eredeti és utángyártott alkatrészeket közúti és ipari motorokhoz, építőipari- és mezőgazdasági gépekhez. A jelenlegi, több mint 7000 cikkből álló raktárkészlet többségét motorikus alkatrészek teszik ki az alábbi típusokhoz:
Case/IH, CAT, Cummins, David Brown, Detroit Diesel, Deutz, Fiat, Iveco, New Holland, John Deere, Komatsu, Kubota, Leyland, Lombardini, MAN, Mercedes, Mitsubishi, MWM, Same, Sisu-Valmet, Volvo, Yanmar.

Választékunk különlegessége, hogy raktárkészletről biztosítunk eredeti alkatrészeket Perkins és Isuzu motorokhoz, de amennyiben a keresett alkatrész nincs raktáron, úgy azt akár egy nap alatt tudjuk biztosítani ügyfeleink részére. Az idei évben a paletta kibővül eredeti Cummins alkatrészekkel, lefedve ezen motorok mechanikus és üzemanyagellátó-rendszer elemeit is.

Ahhoz, hogy a legszélesebb választékot kínáljuk, több mint 40 alkatrész beszállítóval dolgozunk a világ minden tájáról. Közülük kiemelkedik az amerikai FP-Diesel, amely gyárival megegyező minőségű alkatrészeket szállít CAT, Cummins, JD, DD, IH/Navistar, Mack, Komatsu, Perkins motorokhoz. Az angol Vapormatic, mely több mint 10 éve a John Deere leányvállalata kiváló minőségű alkatrészeket nyújt az alábbi traktor típusokhoz:
Case IH, David Brown, Deutz, Fendt, Fiat, Ford, New Holland, JD, MF, Renault.

Kínálatunk része az építőipari gépek kopóalkatrészei;

– erőátviteli elemek mechanikus, hidrodinamikus és hidrosztatikus hajtásokhoz (Dana, Clark-Hurth, Carraro, ZF)
– alkatrészek lánctalpas járószerkezetekhez,
– hidraulika rendszer elemek,
– gumilánctalpak és gumiabroncsok.


Az építőipari gépek közül az alábbi típusokhoz kínálunk alkatrészeket raktárról, vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron:
Case, CAT, Daewoo, Fiat , Ford NH, Gradall, Hyundai, JCB, Komatsu, Kubota, MF, Samsung, Venieri, Volvo stb.

Látogasson el hozzánk!

Verbis Kft.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON