KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Otthon a kertépítésben

Legyen szó kertépítésről-, vagy gondozásról, öntözőrendszer telepítéséről, kerti építéséről, avagy térkövezésről, a 2002 óta, Budapesten és környékén dolgozó Durucz Kert megoldások tárházát kínálja. A főváros, illetve annak 20 km-es körzetében a kertfelmérést ingyenes szolgáltatásként kínálja a cég.

Durucz Attila szerint a kerttervezés arra a bizalmi viszonyra és párbeszédre épül, melybenmegrendelő megosztja elképzeléseit, álmait, ötleteit a leendő kertjéről a tervezőjével, aki elkészíti ugyanezen gyökerekből adódó gondolatkertjét. A két ember képzeletéből szőtt új kert kerül megtervezésre és megépítésre a valóságban. A kerttervezés költsége megtérül a szakértelem nélkül rossz helyre ültetett és később kipusztuló vagy kivágásra kényszerült növények árában. Az egyszerűbb kert építését megelőzően a cég számítógépes kerttervező programmal, AutoCAD-del készíti el a terveket.

Az idei év újdonságait illetően a Durucz Kert kínálatában olyan érdekességeket találunk meg, mint például a százszorszépes gyepfüvesítés, a hamukőből készült kerti szegély forgalmazása és telepítése, vagy éppen a „Tipegő”, egy magyar manufaktúra által gyártott, szépen kivitelezett térkő család, mely ötvözi a fa puhaságát, melegségét, természetességét a beton időtállóságával, kopásállóságával.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON