KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Sziklamozgatás- és kotrás hatékonyan

A Grado Cero Csoport nehézüzemű kotrógépekhez használatos kanalakat és Go Max gyorscsatlakozókat gyárt. Ezzel egyidejűleg, divízióik egyike Észak-Spanyolországban sziklamozgatással és árokásással foglalkozik. Ezen különleges profil kombinációnak köszönhetően találtak fel és fejlesztettek ki egy vadonatúj tartozékot a bonyolultabb munkálatokhoz - a termék használatával jóval gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés. 2009 elején vetették be az első prototípusokat és próbálták ki azokat különböző kőzetű környezetekben. Az azóta elvégzett intenzív munka eredményeképp jött létre egy 100%-ban megbízható, hatékony és karbantartást nem igénylő tartozék, nevezetesen az Xcentric® Ripper.

A gazdaságosság és költséghatékonyság mind inkább előtérbe kerül a piacon. A sziklakotró- és törőgépek esetében is igaz az a tézis, hogy a vásárlók a nagyobb teljesítményre képes és ezáltal termelékenyebb eszközöket keresik. Ez persze még nem elégséges. Igény van a karbantartási költségek csökkentésére, a rövidebb állásidőre és kiterjedtebb garanciális feltételekre is. A Grado Cero 2009-ben megalkotta forradalmi tartozékát, az Xcentric® Rippert, mely rövidebb idő alatt, alacsonyabb ráfordítással, minimális zajszinten végzi el a kotrási és törési feladatokat.

Az Xcentric Ripper, egy olyan szabadalmaztatott technológiával lett kifejlesztve, amely a piacon kapható hidraulikus törőknél sokkal termelékenyebbé teszi.
Az Xcentric Ripper zárt energiakamráját semmilyen külső hatás - por, víz, kosz - nem éri, ami annyit tesz, hogy a legádázabb körülmények között is kifogástalanul működik, mint például csatornákban, alapozásnál, sáros-vizes helyeken. Ráadásul víz-alatti, illetve közeli terepen is megállja a helyét mindenféle különösebb előkészület nélkül: kikötőkben, csatornákban vagy akár a nyílt vízen.
Az Xcentric Ripperrel tehát hihetetlen karbantartási és javítási költséget takaríthat meg, amelyek a különböző munkálatoknál egyébként elkerülhetetlen kiadásoknak bizonyulnak.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON