KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Olasz meló

A Salerno Ponteggi srl az építőipar területén működő vállalat, mely az anyag –és személyemelési gépek gyártására specializálódott.

A cég széles termékskálájával kielégíti a legkülönbözőbb vásárlói igényeket, ezáltal jelentős eredményeket ér el Olaszországban és világszerte.

A Salerno Ponteggi srl gyárt:

- egy-, illetve kétoszlopos kúszó munkaállványokat

- szállítóállványokat (emberek és anyagok mozgatása)

- Anyagemelőket

- Zárt kabinú építőipari felvonókat

- Függesztett állványokat

Annak érdekében, hogy kielégíthesse különböző nagy projektek részfeladatait is, a vállalat az állványok gyártására specializálódott: ennek révén ciszternák, kémények, autópályák felüljáróinak kivitelezését vállalja többek között. A folyamatos, minőségre és elhivatottságra való odafigyelés, és az ezen értékek mentén gyártott optimális termékek és szolgáltatások teszik a Salerno által előállított eszközöket versenyképessé, előnyössé és biztonságossáaz európai normarendszernek is megfelelve.

A legújabb építőipari technológiák egyike az oszlopos kúszóállványok családja. Ezek az eszközök típustól függetlenül biztonságos és kényelmes munkavégzést kínálnak, míg az élőmunka arányát 30%-kal csökkentik. Használatukkal csökken a sérülések kockázata és lerövidül a gyártási idő. Ideálisak a legkülönbözőbb feladatokhoz: új építkezésekhez, felújításokhoz és kisebb mérvű munkákhoz is kiválóak. “T25-ös modellünk már különböző magyarországi építkezési helyszíneken fellelhetők”nyilatkozzák a cégnél.

A T25-ös oszlopos kúszóállvány egy sokoldalú eszköz, melynek jellemzője, hogy moduláris felépítésű, 28,5m a maximális hossza és legfeljebb 120m magasra nyúlik.

Kérjük, érdeklődjön az alábbi e-mail címen, illetve honlapon keresztül:

arianna@salernoponteggi.it
www.salernoponteggi.it

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON