KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Alternatív fűtés: bemutatkozik a Skysun-rendszer

A környezettudatosság korunk egyik központi kérdése. Mivel elképzelésünk szerint az alternatív energiafelhasználásé,  így  az elektromos áramé a jövő, meggyőződésünk, hogy a fosszilis energiákkal szemben teret fog hódítani ez a technológia. Így került látókörünkbe a SKYSUN fűtési rendszer, amely magában hordozza azt a lehetőséget, hogy napelemmel kombinálva ingyenesen, azaz a nap által termelt energiával üzemeltethető.

A SKYSUN egy nanotechnológiával készült, 0,5 mm vékony és rugalmas fűtőrendszer, amely a szénrostok elektromos ellenállásából távoli infravörös sugarakat hoz létre. A távoli infravörös sugárzás (FIR) a napsugár kellemes melegítő hatásával egyezik meg, annak káros hatásaitól mentesen. Ez a sugárzás az útjába kerülő tárgyakat felmelegíti, így azokból gyakorlatilag fűtőtesteket készít. Az emberi testet elérve mélyen a bőr alá hatol, a véráram segítségével terjed szét, pillanatok alatt kellemes hőérzettel árasztva el testünket.

A SKYSUN fűtőfilm ideális padló- és mennyezetfűtésre egyaránt, a legtöbb padlóburkolat (fa, laminált padló, szőnyeg, stb.) alá könnyen beszerelhető, így a már kész házak fűtési rendszerének egyszerű és gyors átalakítása is könnyedén elvégezhető.

A fűtési rendszer vezérlését termosztátok látják el, szükség esetén helységenként más-más beállítással, kontrollálva a padló és a levegő egyenletes hőmérsékletét. Lehetőség nyílik egy helységen belül is a kiemelt tartózkodási zónákban (pl. kanapé, étkezőasztal) magasabb hőmérséklet beállítására, míg a helység többi részében alacsonyabb hőmérsékletet tartva jelentős költségmegtakarítást érhetünk el.

A SKYSUN Szénszálas Fűtőfilm kétoldalú epoxi szigetelésének köszönhetően az elektromos szivárgástól, túlmelegedéstől, égéstől vagy hő általi deformációtól védett.

Biztonságos működését a CE (Európa), PSE (Japán) és EK (Korea) szabványoknak megfelelő tanúsítványok megléte is igazolja. Költséghatékony megoldás, hiszen felületén kisebb a hőingadozás, mint bármely más fűtőtest esetén és gyorsabban éri el a beállított hőmérsékletet, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Alacsony az áramfogyasztása, emellett további energiát takaríthatunk meg azáltal, hogy alacsonyabb szobahőmérsékleten is biztosítja a komfortos hőérzetet.

A SKYSUN Fűtőfilm üzemeltetése por- és csíramentes, ezáltal tiszta és higiénikus, valamint mentes a káros gázkibocsájtástól és működése zajtalan. Az emberi szervezetre gyakorolt számos jótékony hatása tudományosan bizonyított. Emellett számos pozitív élettani hatással rendelkezik, melyet különböző orvosi kutatások igazolnak. Gyógyászati célra már a múlt század második felében is használták, többek között elősegíti a szervezet méregtelenítését, izom- és ízületi betegségek, gerincbántalmak, ezen kívül megfázásos és allergiás megbetegedések kezelésében is hathatós segítséget nyújt.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON