KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Real Home Bau bemutatja: prémium kategóriás nyilászárók

ALUHAUS, a minőség garanciája: biztonságos, hőszigetelt, energiatakarékos

Hőszigetelés

Az ajtó nagyon hőszigetelése kisebb energiafelhasználással és nagyobb kényelemmel jár. Az ajtó kiválasztásakor az Ud hőátbocsátási tényező értékéből kell kiindulniez minél kisebb, annál jobb a hőszigetelés. Az energiatakarékosság nem csak a pénztárcájának jelent könnyebbséget, a környezet is hasznát veszi! Az energiamérleg, vagyis a hőnyereség és hőveszteség közötti különbség, az egyik legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni a ház tervezésénél. A rozsdamentes acél applikációk a panel felületéhez vannak illesztve, ami megkönnyíti azok tisztán tartását. Javítja az esztétikát és biztosítja a lakók biztonságát, megoldva az éles részekkel való érintkezés problémáját. Minden profilt el lehet látni plusz hőszigetelő betéttel, ami lezárja a profil belső részét.

Valamennyi bejárati ajtónk, kitöltéstől függetlenül (panelbetétes és rejtett szárnyas panelek is) Ud < 0,8 W/m2K tényezővel rendelkeznek. Ezek a paraméterek kitöltés típusától függetlenül garantálják a piacon kapható legmagasabb hőszigetelést, mindezt igen előnyös áron. Az akár Ud = 0,74 W/m2K értéknek köszönhetően az ajtók megfelelnek a Passzívházas feltételeknek is, ami hosszútávon jelentős energiamegtakarítást eredményez.

Vasalatok és tartozékok

A befelé nyíló ajtók finom vonalvezetésű zsanérja ideálisan illik az ALUHAUS ajtók elegáns sorozatához. A sajtolt és anodizált alumíniumból készült zsanér masszív teste, az alumínium csapágy tengelye, adják az alapját az ajtópántok nagyfokú stabilitásának. Az ajtó betörésvédelmét a szárny és a tok közé szerelt kiemelésgátló tengelyek tovább növelik.

Biztonságtechnika

Az automatikusan reteszelő ajtónál a G.U.-SECURY Automatic segíti a biztonságos használatot. Elegendő az ajtót becsukni – ekkor automatikusan, kulcs használata nélkül zár a többpontos retesz. A két zárócsap, amik biztosítva vannak visszahúzódással szemben, átveszik a retesz szerepét. A SECUREconnect 200 egy kivételes rendszer, mely lehetővé teszi a gyors telepítést és a könnyű beállítást. A rendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi összetevő már a gyártás során beépítésre kerül. Az ajtó otthoni beszerelésekor elegendő a rend-szert a meglevő 230V hálózatra csatlakoztatni és a konnektor automatikusan átvált a szükséges 12V feszültségre. A leírt rend-szernek köszönhetően az ajtó erő kifejtése nélkül nyílik. Elegendő a numerikus billentyűzet vagy az ujjlenyomat olvasó használatával kiengedni a reteszt. Így nincs szükség a hagyományos kulcs használatára.

Az ajtó szerkezet műszaki leírása:

- Az ajtó teljes vastagsága 90 mm.

- 70 mm vastag panel, amely két 3 mm vastag alumínium lemezből áll, melyek között a teljes tér nagy hőszigetelő képességű anyaggal van kitöltve.

- Standard ajtóméret 1050 2100 mm.

- Ud hőátbocsátási tényező az egész ajtóra már 0,82 Wm2/K -tól.

- Minden profilt el lehet látni plusz hőszigetelő betéttel, ami lezárja a profil belső részét (feláras opció).

- Opcionálisan minden RAL színben kapható.

A Real Home Bau által alkalmazott anyagokról és technológiákról, rendszeresen lehet hallani Európa egyetlen építészeti tematikájú rádiójában, a www.fugaradio.net-en. A rádió fenntartható építészettel foglalkozó zöld cafe műsorának fő támogatójaként folyamatosan hallhatnak rólunk.

Real Home Bau
“Vigyázat! Tökéletesen zár!”
1097 Budapest, Bárd utca 2.
+36 (30) 590-5779, +36 (1) 219-0794
info@realhomeablak.hu
www.realhomeablak.hu
VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON