KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Bohle: még több vákumos emelőberendezés

 A németországi Haan székhelyű Bohle Csoport a vákuumos emelő berendezések területén az amerikai Wood´s Powr-Grip® minőségi gyártó újabb modelljeivel bővíti tovább termékprogramját. A Montana állambeli Laurelben működő Wood´s Powr-Grip® a vákuumos emelő berendezések és szerszámok egyik nemzetközi szinten is vezető gyártója. A berendezések Ausztriában, Magyarországon és Szlovéniában a bécsi Bohle GmbH-n keresztül rendelhetőek meg.

„Egész Európára kiterjedő rendkívül széles forgalmazói hálózatunknak köszönhetően kiválóan elérjük a termékek iránt érdeklődő célcsoportokat, ezért a Wood´s Powr-Grip® ideális partnerének számítunk“, szögezi le Franz Schreibmaier, a Bohle cég ausztriai ügyvezető igazgatója, majd hozzáfűzi: „Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól összesen öt különböző és a gyakorlatban előforduló valamennyi alkalmazási esetet kiszolgáló modellt kínálhatunk Ügyfeleinknek.“ Mindegyik berendezés a DIN 13155 sz. szabvány szerinti kétkörös-vákuumrendszerrel van felszerelve, és integrált akkumulátorának köszönhetően elektromos hálózattól függetlenül üzemeltethető. „Így az emelő berendezések az építkezéseken szükséges mobil felhasználásokra is kiválóan alkalmasak“, fűzi hozzá Schreibmaier.

Kimondottan helytakarékos a 320 kilogrammos teherbírású W32DA4S típusú berendezés. A 180 fokban forgatható és 90 fokban billenthető modellnél a négy szívóegység egyetlen sorban helyezkedik el. 

Nagyobb méretű lapok mozgatására készült a W32DA4-es típus. Ez a négy szívóegységgel ellátott 320 kilogrammos teherbírású emelő berendezés a lapméretnek megfelelően hosszabbítható karokkal van felszerelve. Ezen túlmenően a készülék 360 fokban forgatható és 90 fokban billenthető.

A W50DA6S készülék a W50DA6 típushoz képest különösen karcsú profilokkal rendelkezik, így egészen csekélycsupán 203 milliméteres - beépítési mélységet kínál. Ezt a típust 500 kilogrammos teherbírása, hat szívóegysége és nyolc konfigurációs lehetősége teszi kimondottan rugalmassá.

A 635 kilogrammos teherbírású W63DA8 típusú emelő berendezés nyújtja a legnagyobb teherbírást. Nagyteljesítményű vákuumrendszere mellett ez a berendezés folyamatos 360 fokos elforgatási lehetőséget, mechanikusan támogatott manuális 90 fokos billentést, és számos más egyéb különböző keretkonfigurációt is kínál.

A Bohle vállalja a készülékek rendszeres átvizsgálását és szervizelését is, de mivel az emelő berendezéseket a baleset megelőzési előírások értelmében évente egyszer be is kell vizsgáltatni, ezeken túlmenően bevizsgálási szolgáltatást is nyújt.

 

A Bohle cég

A Bohle Csoport Európa szerte vezető szereplője a szerszámokat, gépeket és használati anyagokat gyártó és szállító cégeknek az üvegmegmunkálás és üveg nemesítés szakterületén. Az 1923-ban alapított családi vállalkozás ma már több mint 300 dolgozóval 14 bel- és külföldi telephelyen működik. Mozgatás, vágás (kézi és ipari), üvegragasztás, üvegezés, szerszámok, gépek, vasalatok valamint felületkezelés technika szakterületekre bontva a teljes kínálat pontosan az adott kézműves, ipari, és kereskedő vevőkör igényeihez igazodik. A Bohle Csoportnál minden tevékenységnél a vezető elv a minőség. Ennek az igénynek például úgy tud megfelelni a vállalkozás, hogy sok terméket saját maga fejleszt és gyárt. A megrendelt árukat egy modern logisztikai központból szállítja gyorsan a vevőknek.

hungary@bohle.de
www.bohle.de

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON