KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
PhoneStar - a profik választása az utólagos hangszigetelésben

A német szabadalom alapján hazánkban gyártott PhoneStar “Csendlap”, pár év alatt az egyik legkedveltebb termék lett az utólagos hangszigetelő anyag piacán. A sejtszerkezetes, mindössze 15mm vastag cellulóz lapokba zárt mikroszemcsés szilícium, azaz homok, kötetlen állapotban kiválóan nyeli el a hang energiáját. A laboratóriumi mérésekkel igazolt -36dB-es önálló hanggátlás egyedülálló hatásfokot jelent és a vékony kivitelű lapok keveset vesznek el a szigetelni kívánt ingatlan alapterületéből. A környezetbarát, antiallergén termék egyéb tulajdonságai is magukért beszélve mutatják a hatékony hangszigeteléshez szükséges tulajdonságokat, melyek a nagy testtömeg, rugalmasság, többrétegűség és a könnyű beépíthetőség. A PhoneStar a lakó és ipari ingatlanok falfelületeinek hanggátlása mellett stúdiók, próbatermek és hangos ipari gépek zajának csökkentésére is kiválóan használható. Megfelelő rétegrend esetén a PhoneStar rendszerekkel akár Rw - 65dB-es hanggátlási javulás is elérhető. A rögzítés módja lehet direkt vagy előtétfalas rendszerű, de sok esetben a legmagasabb hanggátlási elvárások elérésére önálló hangátló fal is építhető. A PhoneStar “Csendlap” beépítését országosan a gyártó Hang és Tűz Kft, saját jól képzett brigádja végzi, de szaktanácsadás után lehetőség van az anyag a vásárló által történő beépítésére is.

A Hang és Tűz Kft. nemcsak a CE minősítéssel ellátott terméke minőségét ellenőrzi folyamatosan, hanem kiemelt figyelmet fordít az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, korrekt szaktanácsadásra. Partnerei segítségével olyan teljes hangszigetelési megoldásokat kínál, amelyben zajmérés, akusztikai tervezés, egyedi hang gátló nyílászárók forgalmazása is szerepel.

A megbízható munka gyümölcseként már több tervező, kivitelező és olyan cégek, intézmények szavaztak bizalmat az utólagosan beépíthető PhoneStar hangszigetelő rendszereknek, mint az Samsung, NOKIA, Lidl, Bridgestone, Sony AXN, GE, Richter Gedeon, Strabag vagy az Állami Operaház.

További referenciákról és a PhoneStar rendszerekkel kapcsolatos információkról a gyártó weboldalán olvashatnak:

 www.phonestar-hangszigeteles.hu

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON