KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Genie: teljeskörű gépkezelői tanfolyam

A Genie az első olyan, légi munkaállványokat gyártó cég a világon, amely egyedülálló, magas nívójú Online Gépkezelői Tréning Programot kínál.

Ez az új, internet-alapú program mindent tartalmaz, ami szükséges lehet az ANSI, OSHA és CSA követelmények teljesítéséhez, az oktatási anyag pedig a szövegektől kezdve, a grafikákon és videókon át a zenékig ingergazdag, interaktív környezetet teremt a tanulók részére. Az egyes fejezeteket tesztek zárják le, melyek vizsgálni hivatottak azt, hogy sikerült-e elsajátítani a lényegi információkat; az applikáció végén egy összefoglaló teszt következik, amely 30 kérdésben ellenőrzi a teljes anyag megértését.

A program lényegi koncepciója az, hogy még a gép kezelésének megkezdése előtt olyan bizonyítványt adjon a tanulónak, amely lehetővé teszi, hogy azután már csak a gyakorlatra koncentrálhasson.

A tanfolyamot kizárólag a Genie® Lift Pro™ Tréning Központokon keresztül, a cég szervezésében lehet elvégezni.

A biztonság minden esetben az elsődleges szempont az építkezési helyszíneken. A balesetek többsége abból adódik, hogy a gépkezelők nem vesznek figyelembe fontos biztonsági előírásokat, vagy nincsenek teljes mértékben tisztában a gép kezelésével. A gyártó erre a jelenségre válaszul alkotta meg a két részből álló, légi munkaállványokhoz kapcsolódó tréningjét

A Genie Lift Pro Training:

- megfelel az ANSI, OSHA, CSA támasztotta követelményeknek
- online elméleti és gyakorlati instrukciókkal szolgál
- a márkák, típusok, modellek többségével harmonizál.

Hogyan működik?

1. Vásároljon tanfolyami helyet egy bejegyzett Lift Pro Tréning Központtól.

2. Abszolválja az online tréninget. A modulok a nap 24 órájában elérhetőek interneten, azaz mindenki a saját tempójában végezheti a tanfolyam ezen részét. A tananyag tartalmaz szöveges-, video-, illetve grafikus elemeket, illetve különféle utasításokat, amelyek könnyebbé teszik az előrehaladást és az információk elsajátítását.

3. Teljesítse a gyakorlati oktatást – gyűjtsön tapasztalatot különféle légi munkaemelvény modellekkel kapcsolatban

4. Végül, jusson hozzá megérdemelt “légi kártyájához”, egy igazolványhoz, ami verifikálja a tréning elvégzését, a kvalifikált gépkezelő minősítést.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON