KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Atlas Copco: Tier4i-es motor

Az új gyártmányú, Cummins típusú Tier 4i motorokat a Scooptram ST7, ST7LP, ST1030, ST1030LP, illetőleg az ST14-es típusú földalatti rakodókhoz és a Minetruck MT2010-es földalatti teherautókhoz is felszerelhetik.

“A Tier 4i-vel alacsonyabb károsanyag-kibocsájtás és magasabb üzemanyag-hatékonyság megvalósítható”elemez Ben Thompson, az Atlas Copco termékmenedzsere, majd részletez“Az annyit jelent, hogy csökkenthető az üzemanyag-felhasználás, egyben azt is, hogy a hűtési költségek csökkenthetők, ezek együttesen pedig a működtetési költségek jelentős mérsékléséhez járulhatnak hozzá. Ha ez nem lenne elég, egészségesebb munkakörnyezet is teremthető a bányában dolgozók részére.”

A Tier 4i motorok továbbfejlesztett teljesítményt, valamint nyomaték ellenállást biztosít a különféle geometrikus turbótöltések és üzemanyag-feljavítások segítségével. Az új szériával a Tier 3-hoz képest további 5%-os hatékonyság-javulás érhető el.

A dízel részecskeszűrő passzív regenerációja automatikus, tehát nincs szükség gépkezelői beavatkozásra, ugyanakkor a gép teljesítménye fenntartható. Ráadásul, dízel kipufogó-folyadék használata sem szükséges, ami hozzájárul a költségek csökkentéséhez, valamint lecsökkenti a gyártási leállásokat.

www.atlascopco.com

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON