KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
A Metál-Sheet Kft. a mezőgazdaságért

Miért érdemes ismerniük a mezőgazdaságból élőknek a Metál-Sheet Kft.-t?

A mezőgazdaságból élő gazdaságok, őstermelők és vállalkozók számos épülettel rendelkeznek, amelyek helyet adnak a terményeknek, a jószágoknak és a gépparknak. Ezek az épületek vagy még tervezés alatt állnak, vagy régi építésűek, amelyek felújításra szorulnak, esetleg bővítés előtt állnak.

A Metál-Sheet Kft. közel tíz éve gyárt acéltermékeket oldalfalra és tetőre, amiket leggyakrabban olyan mezőgazdasági létesítmények kivitelezésénél alkalmaznak, mint az istálló, terménytároló, szárító, gépszín.

 

A Metál-Sheet Kft. által gyártott termékek

Horganyzott és festett acéllemezből gyártunk tetőre és oldalfalra egyaránt alkalmazható trapézlemezt, csak tetőre alkalmazható cserepeslemezt, szigetelt oldalfalként és tetőként alkalmazott szendvicspanelt, illetve másodlagos teherhordó elemként C és Z profilokat, megrendelés szerint.

 

Trapézlemez

Az alacsony és magas bordás trapézlemez választék tervezői és kivitelezői szabadságot biztosít, mivel a 300 mm és 1500 mm közötti alátámasztási közökre szerelhető típusokat gyártunk 0,4 mm és 0,5 mm anyagvastagságban. A trapézlemezeket a profilmagasságok alapján különböztetjük meg. A gyártás folyamán a lemeztáblák hossza szabadon választható, így minden egyedi igényt megrendelésre gyártunk, akár úgy, hogy minden tábla különböző méretű
Gyártási határidő: 3-4 munkanap.
Kiszállítási határidő: 7–10 munkanap.

 

Cserepeslemez

A színes acélból görgőzéssel és préseléssel készített cserepeslemez a cseréppel fedett tető látszatát kelti, bár annál könnyebb, gyorsabb vele a kivitelezés és ellenállóbb a jéggel szemben. Szerelése gyors és egyszerű, azonban a megfelelő kivitelezői tapasztalat ajánlott.
Gyártási határidő: 3-4 munkanap.
Kiszállítási határidő: 7–10 munkanap.

 

Szendvicspanel

A könnyűszerkezetes építkezés fejlődésével egyre elterjedtebb lett a kompozit szigetelő elem, ami a két lemezburkolat közé zárt szigetelő anyagot jelenti. A lemezfegyverzet kialakítása lehetővé teszi a vízzáró és hőhídmentes csatlakozást mind az oldalfalon, mind a tetőn. A szendvicspaneleket négy szigetelő maggal gyártjuk, hogy a lehető legnagyobb termékkínálattal lássuk el a piacot: polisztirol, ásványgyapot, PUR és PIR szigetelő mag.
Gyártási határidő: 10–15 munkanap
Kiszállítási határidőnincs. A szendvicspaneleket nem szállítjuk saját autóval.

 

A Metál-Sheet Kft. elérhetősége

Amennyiben bármelyik álatlunk gyártott termék felkelti az érdeklődését, keressen fel bennünket személyesen debreceni gyárunkban, látogassa meg weboldalunkat, vagy keressen telefonszámaink egyikén.

Metal-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON