KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
A Bobcat nem cicázik

Történt ugyanis, hogy a munkagép-gyártó két új forgókotró modellt dobott piacra a 6-8 tonnás súlykategóriában. A 6 tonnás E62-es, illetve a 8 tonnás E85-ös modell a csökkentett RTS-ben különbözik a korábbi verzióktól. Az új modellek megannyi jellemzôben és elônyben osztoznak: maximalizálják a teljesítményt, sokfunkciósak, komfortot biztosítanak a gép kezelôjének, tartósak, könnyen fenntarthatóak, szervizelhetôek.

Az E62-es kompakt exkavátort egy Stage IIIA-val kompatibilis, 36.2 kW teljesítményû folyadékhûtôvel ellátott Yanmar 4TNV94L dízelmotor hajtja, maximum 2200 fordulaton; ez kiváló erôt és megbízhatóságot jelent egy ilyen méretkategóriás gépnek. Az elektronikus injektálás és az automatikus üresjárat állandó üzemanyag-hatékonyságot biztosít.

Az E85-ös modellt egy Yanmar 4TNV98C-VDB8 Stage IIIB-kompatibilis dízelmotor táplálja; 44,3 kW-on, 2100-as dulattal képes járni, ráadásul megfelel a kategóriában megszabott kibocsátási feltételeknek. Az EGR, azaz a kiufogógáz visszaáramoltatás, valamint a dízel részecskeszûrô (DPF) fontos utókezelési technológiák, melyek hozzájárulnak a megfeleléshez. Az E85 a korábbi E80-ashoz képest 10%-kal nagyobb erôátvitelt biztosít és jobb üzemanyag-hatékonyságot vonultat föl.

forrás: www.bobcat.eu

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON