KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Precíz időjárás előrejelzés a kiszámíthatóbb építkezéstervezéshez

 

Az idôjárást nem lehet befolyásolni, de az idôjárás szeszélyeire már fel tudjuk Önt készíteni. Az Ubimet elôrejelzései egy széleskörû, csúcsminôségû mérôhálózat valamint radarok és mûholdak adatait feldolgozó saját fejlesztésû algoritmusaira támaszkodnak.
Ezeket a legnaprakészebb eszközöket felhasználva meteorológusok figyelik az idôjárás alakulását a nap 24 órájában a hét minden napján. Különösképpen az idôjárástól függô ágazatok, mint az építôipar, hasznukra fordíthatják a megbízható idôjárási elôrejelzéseket és az irányítószám alapú speciális riasztásokat.
A zavartalan munkafolyamatok biztosítása érdekében az elkövetkezô hétre szóló idôjárás-elôrejelzést küldünk a döntéshozók részére valamint SMS, email és applikáció útján értesítjük a várható rossz idôjárási eseményekrôl, 30 perc- 48 órával annak érkezése elôtt.  
 
Köszönhetôen annak, hogy az összes riasztást gyakorlott és speciálisan képzett meteorológusaink szerkesztik, kizárólag a helyszín pontosítására szolgáló irányítószám vagy geo koordináta adatok elôzetes megadása szükséges a megbízó részérôl.
Annak ellenére, hogy minden adat egyedi, az Ubimet másodpercenként több ezer riasztást képes idôben kiküldeni, akár különbözô nyelveken-mielôtt a jégesô, intenzív havazás, esôzés vagy a vihar elérné az építkezés területét.
A minden részletre kiterjedô idôjárási információk elônyei kézzelfoghatóak: a költségek jelentôs csökkentése köszönhetôen a jobb ütemezési lehetôségeknek és az erôforrások hatékonyabb felhasználásának, valamint kimutatható elônyök a kárcsökkentés és a kármegelôzés területén.
A 2004-ben Bécsben Dr Michael Fassnauer és Manfred Spatzierer által alapított Ubimet mára a meteorológia és a viharjelzések kompetencia központjává nôtte ki magát.
A legkülönbözôbb ágazatok, mint pl. a biztosítók, az energiaipar, az építôipar vagy a média képviselôi támaszkodnak a gyakorlott meteorológusaink által gyûjtött és feldolgozott részletes idôjárási adatokra egész Európában.
Az alapítók mind a mai napig a vállalkozás mögötti hajtóerôként mûködnek. A Red Bull betársulása nyomán az Ubimet egy több mint nyolcvan országot felölelô globális rendszer részévé vált.
 
UBIMET GmbH
ARES Tower
Donau-City Str. 11.
office@ubimet.com; ubimet.com
PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON