A férjem immunrendszeréről a Prevenció Patika gondoskodik

A férjem építőiparban dolgozik már régóta építkezéseken. Mivel nehéz fizikai munkát végez, fokozottan ki van téve a megterhelésnek, ami sokszor legyengíti az immunrendszerét. Ezt megelőzendő, mindig nagyon igyekszem támogatni az egészségét különböző készítményekkel. Erre akkor jöttem rá, mikor állandóan beteg volt, és nem tudott dolgozni menni. Keveset is aludt, emiatt nagyon sokat volt betegállományban, hiszen egy kimerült szervezetet sokkal hamarabb le tud dönteni a lábáról bármilyen betegség. Ekkor döntöttem el, hogy jobban utánanézek az étrendkiegészítőknek, hiszen ez nem mehet így tovább. Egy jó barátom ajánlotta a https://prevenciopatika.hu oldalát, ugyanis ő már régóta innen vásárol, nem is jár személyesen patikába. Ezt nagyon jónak tartottam én is, ugyanis akkora időkiesés nekem mindig elmenni a közeli patikába, hiszen pont a házunkkal ellentétes irányban van. Az online rendelés egy kézenfekvő megoldásnak tűnt számunkra is.

El is látogattam az ajánlás hatására a https://prevenciopatika.hu-ra. Azt rögtön láttam, hogy itt biztosan nem fog megtörténni velem, hogy nem találom meg azt, amire szükségem van, ugyanis rengeteg termék található meg a weboldalukon. Rá is kattintottam az oldal bal részén lévő kategóriák fülre, ahol meg lehet tekinteni, hogy pontosan mit is árulnak. Ekkor elámultam, ugyanis a szépségápolástól kezdve a gyógyászatig minden megtalálható náluk. Kíváncsiságból rá is kattintottam a szépségápolás fülre, hogy megnézzem, mit kínálnak az embernek. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy ezen az oldalon árulnak férfi szépségápolási szereket is. Ugyanis a weboldalak gyakran hajlamosak megfeledkezni arról, hogy vannak férfiak, akiket igen is érdekel, hogy megőrizzék minél tovább a bőrük fiatalos, egészséges állapotát. Egy időben szinte tabu volt a férfi szépségápolás, én nagyon örülök neki, hogy ez a sztereotípia megszűnni látszik, és már mindenki egyelően ápolja a bőrét.

Ha a weboldalon lejjebb görgetünk, akkor látni is fogjuk, hogy hol lehet feliratkozni a hírlevelükre. Én megtettem, ugyanis a https://prevenciopatika.hu esetében érdekelnek az újdonságok. Más esetben nem nagyon szoktam ilyen hírlevelekre feliratkozni, de ez esetben kivételt tettem, hiszen az egészségünk a legfontosabb. Az is oda van írva, hogy amennyiben feliratkozunk a hírlevélre, ajándékba kapunk egy 700 Ft-os kupont, amit 7 000 Ft feletti vásárlásnál lehet felhasználni. Én értékeltem ezt az ajánlatot is, hiszen sok kicsi sokra megy. Észben kell tartani, hogy a kupont a feliratkozástól számított 30 napon belül kell felhasználni, ha addig nem tesszük meg, akkor sajnos elveszik a kedvezmény.

Ha bármi kérdésünk lenne, akkor az élő chathez lehet fordulni, amelyet egy kis szövegbuborék ikon jelez. Nekem nagyon tetszett, hogy itt is van ilyen élő chat, mert sokkal hamarabb választ lehet kapni, mintha e-mailt kellene írogatnunk az ügyfélszolgálatnak. Ugyanis ebben az esetben a munkatársak munkaidő alatt akkor válaszolnak, amikor tudnak. Az is megtalálható a weboldalukon, hogy milyen módokon lehet fizetni, így emiatt sem kell fájjon a fejünk. Én összességében nagyon meg voltam elégedve a https://prevenciopatika.hu oldalával. Mindent megtaláltam itt, amire csak szüksége lehet a férjemnek és az egész családnak. Azóta már visszatérő vásárló vagyok, és mindig annyi mindent sikerül összeválogatni, hogy simán elérem a 14 000 Ft-os ingyenes rendelési határt. Biztos vagyok benne, hogy nekem hosszútávon ez a megoldás fog maradni a tarsolyomban, hiszen sok időt tudok megspórolni azáltal, hogy nem kell személyesen elmennem patikába, és sokkal kényelmesebb is.