Az építőipar és a napelemes rendszerek összefüggnek – na de hogyan?

Egy építőiparban dolgozó személynek ugyanolyan nehéz dolga van, mint egy olyannak, aki napelem rendszerek felhelyezésével foglalkozik. Rengeteg dologra kell odafigyelnie, és egy apró hiba is hatalmas károkat tud okozni – ezért száz százalékos odafigyelést igényel a dolog. Egy szakembernek ugyanilyen pontos figyelemmel kell kísérnie a napelemekkel kapcsolatos munkálatokat is, egy hozzáértő, megbízható szolgáltatás pedig sok szempontból megkülönböztethető egy olyantól, amelyet jobb elkerülni.

Nekem szerencsém volt, mert az egyik legjobbat választottam a lehetőségek közül. Egy profin megtervezett és kivitelezett napelem rendszer szolgáltatásáról van szó, amelynek költségei körülbelül tíz év alatt megtérülnek, aztán pedig már tényleg az ingyen árammal járó előnyöket lehet élvezni. Egy olyan 105,2 milliárd forintos keretösszeget foglal magába ez az egész, melyhez 0 százalékos kamatozású hitel támogatása jár. Ennek célja az épületeiket korszerűsíteni akaró magánszemélyek, társasházak vagy lakószövetkezetek igényeinek kielégítése. Fontos, hogy ez lehetőséget jelent családoknak, ugyanis számukra a pályázat kimondja, hogy a keretösszegnek csak a felét kaphatják társasházak és lakásszövetkezetek.

Számomra attól volt teljes mértékben meggyőző velük kapcsolatban, hogy már a weboldalukon is megírták, hogy csakis személyes terepszemle után ígérnek bármit is. Ez a szolgáltatás kizárólag a felméréssel kezdi meg a munkáját, ugyanis számukra különösen fontos azt tudni, hogy a terület alkalmas-e a felszerelésre és hogy milyen a tetőszerkezet. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindezt, tehát a helyszíni felmérést teljesen ingyen végzik el!

Bár még nincsen 10 éve felszerelve a napelem a házamon, de tudom, hogy idővel teljesen meg fog térülni a befektetés. Mindezt pedig annak a profi kivitelezésnek köszönhetem, amelyet bármikor és bárkinek szívből tudok ajánlani. Aboszúlt profi munka!