Az építőiparban is fontos a járművek állapota

Nagyon sokáig egy olyan építkezésen dolgoztam, ahol egyáltalán nem volt fontos, hogy az építőanyagok beszerzéséhez használt autó megfelelő műszaki állapotban legyen. Csak az volt a lényeg, hogy eljussunk vele A-ból B-be. Az senkit sem zavart, hogy útközben esetleg velünk valami baj is történhet az autó rossz állapota miatt…Ezt azonban (szerintem érthető okokból) egy kicsit sem éreztem biztonságosnak, ezért mivel ez már a sokadik hasonló munkahelyem volt, úgy döntöttem, hogy a magam ura leszek. Nem szerettem volna többet ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, ahol konkrétan az életemmel szórakoznak, így belevágtam a saját építőipari vállalkozásomba.

Mivel nem akartam ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint a korábbi feletteseim, ezért elhatároztam, hogy nálam az összes autó kifogástalan műszaki állapotban lesz. Ugyanis ezzel a dolgozóim testi épségére is figyelek, illetve sokkal kevesebb lesz az esély arra, hogy emiatt felmondjanak.

Profikra szerettem volna bízni a céges autókat. Amikor az interneten rátaláltam a Méta Autószerviz honlapjára, akkor egyből belopták magukat a szívembe. A weboldaluk nagyon igényes, összeszedett, informatív és szinte mindent megtudhatunk magáról az autószerviz-műhelyről is.

Mik azok a dolgok, amik miatt őket választottam?

– Márkafüggetlenek.

A Meta autószerviz márkafüggetlen szervizként működik. Ennek köszönhetően, ha a céges autóim különböző márkájúak, akkor is vihetem hozzájuk az összeset. Ez számomra egy nagyon fontos szempont volt, hiszen senki se szeretné 5 különböző helyre vinni az autóit. Így a metaautoszerviz.hu időt takarít meg nekem, és emellett még a dolgomat is megkönnyíti.

– Több mint 15 éves tapasztalat.

A metaautoszerviz.hu csapata már elég nagy szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik. Mivel a gyakorlat teszi a mestert, és ez ebben a szakmában kifejezetten igaz, ezért a Méta Autószerviz dolgozói minden problémát gyorsan és profin megtudnak oldani. Ebben a segítségükre vannak azok a modern technikák és eszközök is, amivel a műhely rendelkezik.

-Garancia vállalása.

Az elvégzett munkájukra garanciát is vállalnak. Így, ha valamit mégsem sikerülne elsőre tökéletesen megoldaniuk, akkor díjmentesen helyrehozzák azt. A garancia számomra mindig nagy megnyugvást jelent, hiszen így nem az én káromon fognak kontárkodni. Illetve, ha valaki garanciát vállal, akkor ez azt is jelenti, hogy bízik annyira a munkájában, hogy megérje számára még a garancia is.

-19. kerületi telephely.

A metaautoszerviz.hu Budapesten a XIX. kerületben található meg. Habár nem a legfrekventáltabb belvárosi helyen vannak, ennek ellenére könnyen megközelíthetők. A vállalkozásomhoz legalábbis mindenképp közel vannak, ami nagyszerű hír volt számomra.

-Széleskörű szolgáltatásnyújtás.

Az egyik legjobb dolog, hogy a metaautoszerviz.hu csapata nagyon sok szolgáltatást kínál az ügyfelei részére. Ezek között szerepel pl. a klíma tisztítás, fék javítás, autó villamosság szerviz, futóműbeállítás, vezérlés csere és szervizelés.

Szerintem ezek alapján már egyáltalán nem meglepő, hogy miért pont a Méta Autószervizre esett a választásom. Ma már nem csak a céges autóimat bízom rájuk, de a saját autóimat is. Legutóbb klíma tisztítás miatt kerestem fel őket és kifogástalan munkát végeztek. Még sosem kellett élnem a garanciával, amiből nagyon jól látszik, hogy lelkiismeretes munkát végeznek. Ha Te is keresgéled még a tökéletes autószervizet Budapesten, akkor a metaautoszerviz.hu szerintem mindenképp megér egy próbát.