Nem csak az építőipari áruk ára ment feljebb

Egy építőipari árukat forgalmazó cégnél dolgozok, így nap mint nap látom, hogy mennyire megugrottak az árak. És ha szétnézek az életem többi területén, akkor azt kell mondjam, hogy nem csak ezeknek a termékeknek az árai mentek feljebb. Már fűteni sem tudunk ugyanazon az áron, mint korábban. Éppen ezért átálltunk az elektromos fűtésre. Viszont mára már eljutottunk arra a szintre is, hogy az árammal történő fűtés még drágább. Hiába szeretnénk környezettudatosabbak lenni, jelenleg az látható, hogy sokkal több költséggel jár. Éppen ezért gondolkoztunk el azon, hogy napelemmel szeretnénk előállítani azt az energia mennyiséget, ami az egész háztartásunknak elég.

És nem csak a családi házunkra szeretnék napelemeket telepíteni, hanem a céghez is be szeretném vinni ezt. Ugyan ez még csak egy jövőbeni terv, hiszen még a cég megalapítása előtt állok, de már most megvan minden tervem pontosan. Éppen ezért tudom azt is, hogy a székhellyel nem feltétlen én szeretnék majd foglalkozni. Ezért elkezdtem nézelődni az interneten olyan cégek után, akik ezzel foglalkoznak. Nagy szerencsémre rátaláltam a Topcégalapítás csapatára. Ők nem csak cégalapítással foglalkoznak, mint ahogy a nevük is mutatja, hanem még székhelyszolgáltatást is nyújtanak. Ez pedig pont az volt, amire nekem szükségem van. A cégalapítással kapcsolatos információkat és tudnivalókat is elolvastam azért az oldalukon, hátha találok valami új és hasznos információt, amire mindenképp figyelni kell még az alapítás előtt.

És így is volt. Nagyon sok hasznos információt lehet olvasni a Topcégalapítás honlapján. Megtudhatjuk, hogy mire kell feltétlenül figyelni cégalapítás előtt, milyen teendőink vannak, mit ne felejtsünk el. Megtudhatjuk azt is, hogy milyen teendőink vannak cégalapítást követően és hogy hogyan is néz ki pontosan a cégalapítás. Minden fontos tennivalót pontokra szedtek, így ha még nem vagy jártas a témában, akkor is érdemes lehet elolvasni ezeket. Ha ezt megteszed, akkor biztos vagyok benne, hogy mindent tudni fogsz, ami az elinduláshoz szükséges. Ha mégis úgy éreznéd, hogy ez nem elég, akkor pedig a segítségüket is kérheted.

Három cégalapítási csomag közül is választhatsz annak megfelelően, hogy milyen szolgáltatásokra van szükséged. Mindegyik egy kicsit másabb a másiknál így érdemes lehet átgondolni, hogy valójában miben van szükséged segítségre és ez alapján dönteni.

A cégalapítás bt-ben is tudnak neked segíteni, így mindenképp érdemes lehet szétnézni az oldalukon. Ha cégalapítás bt a cél, én őket választanám.

Pár hasznos információ, hogy mire kell figyelni a cégalapítást megelőzően: ki kell választani a könyvelőnket. Vele meg kell beszélni a fontosabb dolgokat: ki lesz a cégvezető, mi lesz a cégforma, milyen adózási módok vannak és neked melyik a legkedvezőbb, illetve amire tényleg nagyon fontos figyelni, hogy a 20T1041 nyomtatványt a cégalapítás napján postára kell adni. Ezt a NAV előszeretettel ellenőrzi, így ezt semmiképp se felejtsd el.

Emellett még az alapítás előtt érdemes kiválasztani a cég nevét, székhelyét, tevékenységi köreit és a jegyzett tőkét is meg kell állapítani. Ha ezekkel megvagy, akkor az alapítást követően is lesznek még teendőid bőven. Hiszen több helyre is be kell jelenti a céget: Kereskedelmi és Iparkamara-5 napon belül, NAV- 15 napon belül. A helyi önkormányzatoknak nem kell bejelenteni, illetve az alapítást követően 8 napon belül nyitni kell egy bankszámlát és ezen el kell helyezni a jegyzett tőkét. Amennyiben ezekkel megvagy, akkor már nagy baj nem érhet. Legalábbis a hivatalos ügyintézéssel kapcsolatban már nem igazán lesz teendőd.

Amennyiben székhelyszolgáltatásra van szükséged, akkor ebben is tudnak neked segíteni. Erre a szolgáltatásukra 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor ezen az időn belül bármikor azt mondhatod, hogy nem szeretnéd a munkát együtt folytatni velük. Ezek a garanciák nekem mindig azt mutatják, hogy eddig nem volt olyan ügyfél, aki lemondta volna a közös munkát és mindenki elégedett volt. Hiszen ha nem így lenne, akkor nem érné meg nekik ez a garancia.

Ha biztosra szeretnél menni és a cégalapításban szeretnéd valaki segítségét kérni, akkor a Topcégalapítás csapata nagyon szívesen segít neked mindenben. Ne félj segítséget kérni!