Rájöttem, hogy ezt én is tudnám csinálni

Sok éve dolgozok már az építőiparban, és mára már brigádvezetővé váltam, köszönhetően a kitartásomnak és a munkabírásomnak.

Az építőipar nem éppen egy könnyű terep, hiszen meglehetősen jó fizikumra van szükség hozzá.

El is kezdtem tartani attól, hogy mi lesz velem, hogy ha idősebbé válok, és már nem fogom tudni ezt csinálni. Arra gondoltam, hogy talán jó ötlet lenne saját vállalkozásba kezdenem, így később vezetőként maradhatnék a szakmámnál. Biztos vagyok benne, hogy én is tudnám azt csinálni, amit a főnököm.

Igen ám, de az első lépés ehhez az, hogy megalapítsak egy vállalkozást, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy kéne hozzá kezdenem.

A neten utána jártam a dolgoknak, és rátaláltam egy olcsó székhelyszolgáltatás budapest csomagra, melynek keretében meglehetősen nagy segítséget kaphatnak az induló vállalkozók.

Itt nem csak a cégalapítás jelentette bonyolult ügyintézésben segítenek, de még székhelyet is biztosítanak nekem, ami hatalmas nagy segítség lenne a számomra!

Elvégre így nem kéne attól tartanom, hogy nekem kell intézkednem, ha valamilyen hatósági ellenőrzés történik, hiszen a szolgáltató majd állja a sarat helyettem ebben a tekintetben!

Persze ennél sokkal többet jelent egy székhelyszolgáltatás!  Például a hivatalos leveket is fogadják helyettem, amikért nekem még csak el sem kell mennem, mert azokat majd elküldik nekem elektronikus postán!

Úgy voltam vele, hogy kár halogatni a dolgot, ezért fel is hívtam őket telefonon pár napja.

Nagyon kedvesen és segítőkészen álltak hozzám, és már a telefonban is számtalan fontos kérdésemre szívesen válaszoltak. Például az olcsó székhelyszolgáltatás budapest csomagjukról is sok részéletet megtudtam.

Engem teljesen meggyőztek, és már alig várom a cégalapítást!