KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Találja meg könnyedén szerszámait a Toolwatch segítségével!

Több mint 4000 cég használja a ToolWatch programot, több mint 39 millió szerszám és anyagféle számontartására

Ezek azok a számok, melyeket megvalósíthat az ember majdnem 20 év elteltével – ha a világ vezető nagyvállalataitól a kisvállalkozásokig mindkit kiszolgál az egyszerűen használható de mégis nélkülözhetetlen rendszerével. Hogyan csinálják? Pofon egyszerű! Olyan megoldást ajánlanak, amely választ nyújt az eszköz és anyag kezelés problematikájára. A díjnyertes technológia, könnyen implementálható, könnyen használható és nem igényel semmilyen szoftveres vagy IT támogatást. Mindezt mindenki számára elérhető áron. A Toolwatch olyan rendszert kínál, amely nyomon követi az erőforrásokat egy egész építkezési szervezeten át. A társaság Enterprise és SAAS csomagjai valósidejű nyomon követést és menedzsment információval szolgálnak, a legfrissebb és legmegbízhatóbb technológiát használva.

Hogyan kezdődött mindez?

1991-ben, Don Kafka, egy akkori elektronikai vállalkozó, felismerte, hogy az eszközei állandó jelleggel eltűnnek. Annak a gondolata, hogy értékes idejét minduntalan a szerszámokután kutatva töltse egyáltalán nem tetszett neki, de a hiányzó eszköz minden esetben pénzkiesést jelentett.Több sikertelen próbálkozás után, Kafka úgy döntött belevág hát egy saját fejlesztésű rendszer fejlesztésébe. A ToolWatch első iterációja a Kafka-féle kihívásokra adott válasz. Azonban nem sokkal ezután, kifejlesztett egy rendszert, amely már teljesebb megoldást nyújtott a szerszámok, eszközök, és anyagok kezelésére és számontartására. A következő évtizedben, a fejlesztés széleskörű elismerésre tett szert, egy olyan iparág elismerésére, mely túl sokáig szenvedett az elvesztett, elkallódott szerszámok problmeatikájától. Azóta Kafka és a Toolwatch csapata több ezer, a váráslók által javasolt változtatást eszközölt: így vált a ToolsWatch a jelenkor kiemelkedő szerszám és anyag kezelő megoldásává. Több mint 20 ország, 4000 vállalata használja az alkalmazást a nyilvántartás segítésére. A ToolWatch programot igazán könnyű használni, a Cloud-on keresztül is elérhető. Egy központi adatbázissal működik, amely biztonságosan tárolja a raktárak és helyszíni munkák összes nélkülözhetetlen információit.

Sikertörténet

A ToolWatch Corporation a program teljes egészét veti majd be a London Crossrail C-310-es projektnél. A 306 millió dolláros szerződés, a még nagyobb, 22.5 milliárd dolláros London Crossrail projekt része, amely majd London nyugati és keleti vasúti útvonalait köti össze. A munka során az Enterprise suite csomagot használják majd, a nehéz berendezések, gépek, járművek és szerszámok nyomonkövetésére. Emelett a program segít majd a szervízelési dátumok betartásában, valamint az üzemanyag fogyasztás monitorozásában. "A Crossrail projekt Európa és Anglia legnagyobb építőipari projektje, amely megköveteli a precizítást és a lehető leghatékonyabb munkát. Így minden szerszámra, legyen az kicsi vagy nagy, szükségünk van, néha azonnal. A ToolWatch Enterprise azt a macro és micro szintű tudást nyújtja nekünk, ami véleményünk szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy egy ekkora projekt időben és az elképzelt költségvetésnek megfelelően alakuljon," – magyarázta Martin Edwards, a Thames Tunnel projekt igazgatója.

forrás: www.toolwatch.com

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON