KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
SaMoTer 2017, az építőipari gépek szíve Olaszországban dobog

A SaMoTer, Építőipari és Földmunkagépek Nemzetközi Kiállításaaz egyetlen olyan építőipari szakkiállítás Olaszországban, amely a teljes építőipari gépszektort felöleli és Európában, 2017-ben, mérföldkőnek számít az építőipari berendezések piacán.

Az európai építőipari szakvásárok partner rendezvénye, az Európai Építőipari Berendezések Bizottságának (CECE) védnökségét élvezi, mely egyesíti a földmunkagépek és építőipari gépek gyártóinak szövetségeit.

A SaMoTer tekintélyes mérföldkőhöz érkezik: hamarosan 30. alkalommalkerül megrendezésre ez az építőipari berendezések gyártásában, forgalmazásában és felhasználásában érdekelt valamennyi szakember számára fontos esemény és kihagyhatatlan találkozó, mely több mint 50 éves múlttal rendelkezik.

 

30. SaMoTer és több mint 50 év tapasztalat az iparág szolgálatában.

A SaMoTer-t 1964-ben hozták létre a célból, hogyaz olasz kiállítási forgatókönyvön belüllétrejöjjön a földmunkagépek speciális területe, melyek 1948 óta a mezőgazdasági gépkiállításokon kaptak helyet.

Ez egy fontos döntésnek bizonyult és találkozott a szektor vállalatainak, a kutatóknak és a szakirányú egyetemi világnak az igényével egy olyan találkozó létrehozására, mely promóciók és információcserék színterévé válhatott, ahol a különböző műszaki tapasztalatokat össze lehet vetni egymással.

1971-en a SaMoTer az UFI – (Nemzetközi Vásárok Egyesülete) tagja lett, mely egyesíti a vezető nemzetközi szakvásárok szervezőit. 1993-ban felvették a CECE által szponzorált európai kereskedelmi vásárok körébe.

2014 óta a SaMoTer-rel együtt kerül megrendezésre az Asphaltica (az útépítő és bitumen szektor gépeinek és rendszereinek kiállítása, a Siteb (Olaszországi Aszfalt és Út Egyesület) együttműködésével és támogatásával.

Emellett a Veronai Vásár és a Milánói Vásár között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően, mely hasonló tematikájú rendezvényeik időpontjait hivatott ütemezni és összehangolni, 2017-ben a SaMoTer-rel egy időben tart nyitva a Transpotec Logitec nemzetközi fuvarozási és logisztikai szakkiállítás is.

 

 

ØSaMoTer 2017 - szakágazatok

 

·     Földmunka

·     Zúzás, Bányászat és Bontás

·     Beton

·     Fúrás és Alagútásás

·     Tartozékok, Gépek és Alkatrészek

·     Emelők, Daruk

·     Szolgáltatások, ICT

·     Útépítés | az ASPHALTICA társkiállításon

Gépek és berendezések az útépítési és bitumen ipar számára

·     Járművek| a TRANSPOTEC LOGITEC társkiállításon

Építési és terep járművek, dömperek és tehergépkocsik, traktorok, motorok, karosszériák és pótkocsik

 

A széleskörű kiállítási kínálatot hagyományosan támogatja a hatalmas szabadterületi demo rész, ahol a látogatók részt vehetnek a működés közbeni bemutató, próba és képesség teszteken. A teljes működésű gépezetek mellett figyelemre méltó nemzetközi szintű konferencia program és műszaki-oktató rendezvények segítik a konstruktív vitákat a döntéshozók és szakemberek, szervezetek és hatóságok között, nem utolsó sorban a közigazgatási szférák főszereplői közreműködésének köszönhetően (Polgári Védelem, Tűoltó Brigádok, Fegyverek Erők, stb.).

 

A SaMoTer 2017 központi témája – Terület menedzsment: ember és gép

A SaMoTer mély gyökerekkel kapcsolódik az olasz és nemzetközi építőipari gépek hagyományaihoz és így a katalizálja a szektor főszereplőinek figyelmét és elkötelezettségét. Nem csak árubemutató, de kedvező helyszín üzleti lehetőségekre, ismeretek megosztására, elemzésekre és képzésekre valamint kutatástámogatásra és intézmények bevonására.

Minden kiállítás egy központi témakör köré szerveződik, mint a tartalom és elemzés nemzetközi léptékű fejlődését célzó középpont köré.

 

A 30. SaMoTer fő témája a hidrogeológiai instabilitás megelőzése, a helyi területek védelme és fenntartása, környezeti vészhelyzetek megoldásai, kiemelt figyelemmel arra a közreműködésre, amelyet a földmunkagépek és technológiák nyújthatnak a környezettel összefüggő kockázatok kivédésében az érintett szakembereknek.

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON