KEZDŐLAPESEMÉNYEKE-MAGAZINCIKKEKPARTNEREINKKAPCSOLAT
Népítélet? Ugyan! Itt a Munka-Gépítélet!

A LiuGong földmunkagépeket forgalmazó Best Machinery újszerű ötlettel rukkolt elő: a társaság munkatársai a Totalcar online autós magazin Népítéletének analógiájára megalkották a közösségi munkagép-értékelő felületet, mely Munka-Gépítélet címszóval startolt el.

Az ötlet szokatlan, mivel a vállalat maga is egy márkát képvisel, ám a közösség elsöprő és egybehangzó kívánsága érvényesülni tudott. A felület végleges kialakításáig a vállalkozó kedvű, írói vénával megáldott szerzők az ítéleteket email formájában juttathatják el a szerkesztőkhöz, akik a beérkezést követően feltöltik az anyagot a világhálóra.

Az ítéletek a publikálás napján megosztásra kerülnek a Best Machinery Facebook oldalára.

Fölmerül a kérdés, hogy mi történne akkor, ha valaki a Best Machinery által forgalmazott LiuGong gépekről írna egy velős kritikát. A válasz értelmében a negatív hangvételű írás is felkerülne a magazin hasábjaira. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e ilyen.

Mindeddig nem volt olyan felület, ahol a gépkezelők és géptulajdonosok őszintén, mindenfajta kötöttségtől mentesen nyilatkozhattak az általuk használt berendezésről. Ön is munkagépek között éli életét? Ragadjon tollat, és írja meg véleményét még ma!

www.bestmachinery.hu

PARTNEREINK
bannerbanner
EUROXTRADE A FACEBOOKON